Kids and mobility
Beveilig ook jouw Fietskar tegen diefstal
Gelegenheid maakt de dief, dat is het spreekwoord. Je gaat even met je kind naar een supermarkt of waar dan ook naar toe en je moet even je fiets met fietskar onbeheerd achter laten.

Maak het ze niet te makkelijk, doe altijd een slot op jouw fietskar

Gelegenheid maakt de dief, dat is het spreekwoord. Je gaat even met je kind naar een supermarkt of waar dan ook naar toe en je moet even je fiets met fietskar onbeheerd achter laten. Goed, de fiets kun je dan snel op slot zetten, maar wat doe je met de fietskar?

Gelukkig zijn er intussen verschillende oplossingen om ook de fietskar goed te beveiligen tegen diefstal. Hoe goed of zwak een oplossing ook is, iets is beter dan niet niets. Het voornaamste is dat je voorkomt dat de kar voor de grijp ligt, waardoor de gelegenheid de dief kan creëren.

Snel afkoppelen voorkomen is dan raadzaam om te doen. Zo kan het geplastificeerde kabelslot dat je altijd in de fietskar kunt meenemen uitkomst bieden. Deze is ook goed te gebruiken in combinatie met een goed fietsslot van AXA of ABUS zodat je zo min mogelijk sleutels hoeft te gebruiken.

En als je het slot niet nodig hebt doe je hem gewoon in de bagageruimte van de fietskar. Zo hou je hem bij de hand, want je weet nooit wanneer je hem weer nodig hebt om ook de fietskar te beveiligen tegen diefstal.

MeER artiKELEN

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en de laatste deals!

Volg ons

Bel gerust voor advies

Betaal veilig met

Service
Fiets categorieën
Fietsaccessoires
Merken fietskarren
Merken e-bikes
Kids & mobility
WhatsApp chat