Retourneren & ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u het product graag ruilen? Dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Onze contactgegevens vindt u bovenaan deze pagina.

Garantie

Indien u zich beroept op de garantie van product vragen wij u het volgende te doen. Stuur ons een duidelijke omschrijving van het garantiegeval. Denk hierbij aan informatie over het product en een duidelijke omschrijving van het defect en hoe dit tot stand is gekomen. Stuur ons daarnaast een foto van het defect als dit van toepassing is. Zo kunnen wij de situatie beter beoordelen. Geef daarbij ook aan of uw fiets al een onderhoudsbeurt heeft gehad of niet. Op die manier kunnen wij u het beste helpen met uw garantieaanvraag.

Er zijn diverse uitzonderingen op de garantie. Het gaat hierbij om de volgende situaties of onderdelen:

> Waterschade aan de accu, display of de motor van de fiets;

> Schade aan onderdelen die daarvoor gevoelig zijn (banden, fietsketting, remblokken, etc.);

> Val- en stootschade.

Neem gerust contact op!

Hieronder kunt u veel informatie vinden over uw aankoop. Klik op het onderwerp voor een uitgebreide uitleg. Geeft de uitleg geen antwoord op uw vraag? Wij staan u graag te woord! Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

U kunt ook met ons chatten!

Wij bieden ook de mogelijkheid om met ons te chatten. Zo kunnen wij u nog sneller te woord staan. Bij vragen, neem gerust contact op via onderstaande chat knop.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en de laatste deals!

Volg ons

Bel gerust voor advies

Betaal veilig met

Service
Fiets categorieën
Fietsaccessoires
Merken fietskarren
Merken e-bikes
Kids & mobility
WhatsApp chat